Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deserowych, więc dać pieczeń Cherry Dark Chocolate Brownie Sundaes spróbować. Ten wegetariański przepis służy 9 i kosztuje 1,17 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 2399 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz port, masło, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Turtle Brownie Sundaes, Czekoladowe Brownie Waffle Sundaes, oraz Meksykańskie Czekoladowe Brownie Sundaes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wiśnie wrzucamy do portu, układamy na blasze w jednej warstwie, pieczemy w rozgrzanym piekarniku 232° przez 30 minut i odstawiamy do ostygnięcia.Gorzką czekoladę i masło rozpuścić w podwójnym kotle.
Wymieszaj jajka, cukier i ekstrakt waniliowy, wymieszaj z roztopioną czekoladą i złóż mąkę, a następnie wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Takie Jak M&m's
4
Wlać mieszaninę do nasmarowanej 8x8 calowej patelni do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku 177°, aż wykałaczka wciśnięta w środek wyjdzie czysta, około 15-20 minut.W międzyczasie doprowadzić wiśnie, Porto i cukier do wrzenia w rondlu na średnim ogniu, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż gęsty i syropowaty, o 30-40 protokół.