Pieczona wieprzowina z miodem i ziołami

Pieczona wieprzowina z grilla z miodem i ziołami to danie główne bezglutenowe i bezmleczne . Ten przepis jest dla 10 osób. Jedna porcja zawiera 221 kalorii , 26 g białka i 8 g tłuszczu . Za 1,51 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu z okazji Czwartego Lipca . Mieszanka pieczonej polędwicy wieprzowej, imbirowego piwa, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w sedno. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 35 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem niezłą ocenę Spoonacular wynoszącą 47% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Pieczona wieprzowina z czosnkiem i ziołami, ziemniakami, suszonym szpinakiem i chłodzącym kremem ogórkowym , Pieczona żeberka w panierce z ziół i soli oraz Tradycyjna pieczona antrykot w panierce z czosnku i ziół .
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj pierwsze dziewięć składników; dodaj pieczeń wieprzową. Zamknij torbę i obróć, aby pokryć. Schłodź przez noc, od czasu do czasu obracając.
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Umieść pieczeń w jednorazowej blasze aluminiowej. Przygotuj grill do pośredniego ciepła.
Grilluj wieprzowinę pod przykryciem, na średnio-niskim ogniu przez 1-1/2 godziny lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Odczekać 10 minut przed pokrojeniem.