Pieczona Wieprzowina Z Kremowym Groszkiem

Pieczona wieprzowina z kremowym groszkiem to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól koszerna, musztarda w proszku, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Z Duszonym Kolorem, Kremową Polentą I Patelnią, Pieczeń wieprzowa z sosem kremowo-musztardowym, oraz Garnek Polędwica wieprzowa pieczona z kremowym sosem grzybowym.
Instrukcje
Wymieszać 2 łyżki brązowego cukru, 2 łyżeczki musztardy w proszku i chile proszku, 1 łyżka soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w misce.
Umieścić wieprzowinę na talerzu, osuszyć i przetrzeć mieszanką przypraw. Przechowywać w lodówce, odkryte, co najmniej 4 godziny lub na noc.
Ubić pozostałe 2 łyżeczki brązowego cukru, 1 łyżeczka musztardy każdy proszek i chile proszek, sos Worcestershire, ocet, 1/4 łyżeczka soli, i pieprz do smaku w misce; odstawić do szczotkowania.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. opłucz wieprzowinę i osusz. W razie potrzeby, zawiąż sznurek kuchenny wokół wieprzowiny w kilku miejscach, aby pomóc jej zachować swój kształt.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę, tłustą stronę w dół i zapiekać na złoty kolor, około 5 minut. Nadal gotować, obracając, aż złoty cały, o 5 Więcej minut.
Przenieś do obramowanej blachy do pieczenia, tłuszczu side up, i pieczeń 30 protokół.
Pędzel z trzech czwartych mieszaniny octu; kontynuować pieczenie, aż termometr włożony do centrum rejestruje 145 Stopni F, 15 do 20 więcej minut.
Przenieść do deski do krojenia i pędzla z pozostałą mieszaniną octu.
Odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Tymczasem zrobić groszek: w rondlu zagotować 6 szklanek wody, granulowany cukier i 1/4 łyżeczki soli.
Dodaj groszek, doprowadzić do duszenia i gotować do miękkości, 8 do 10 minut dla świeżego grochu lub 3 do 4 minut dla mrożonych.
Odcedzić, przełożyć do miski i ogrzać.
Dodaj śmietanę do patelni, doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Masło ubić, dodać do groszku i wrzucić.
Dodać natkę pietruszki i szalotki, doprawić solą i pieprzem i wrzucić.