Pieczona wieprzowina z brokułami Rabe i Provolone z Cutty ' s

Pieczona wieprzowina z brokułami Rabe i Provolone z Cutty ' s
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczeń wieprzowa z brokułami Rabe i Provolone z Cutty ' S spróbować. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 722 kalorie, 64G białka, oraz 40 g tłuszczu. Jeśli masz ser provolone, łopatkę wieprzową, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 72 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kanapki z rostbefem, brokułami i Provolone, Garlicky brokuły Rabe, świeża Mozzarella i kanapka z dżemem pomidorowym od Cutty ' s, oraz Brokuły Rabe i Provolone Hot Dog dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rub łopatkę wieprzową z 1/4 szklanki soli koszernej. Ustaw w stojaku w naczyniu do pieczenia, owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez dwa do trzech dni. Gdy jest gotowy do gotowania, Rozgrzej piekarnik do 246° i wyreguluj stojak piekarnika do pozycji niższej-Środkowej. Odwiń wieprzowinę, osusz ręcznikiem papierowym i piecz, aż lekko się zarumienią, 35 do 40 minut. Odwróć pieczeń, zmniejszyć ogień do300, i nadal gotować, aż centrum rejestruje 170 ° F na termometr natychmiastowy odczytu, 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyjąć z piekarnika i odstawić na co najmniej 45 minut. Tymczasem, zrobić brokuły rabe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Doprowadzić galon wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Dodać brokuły rabe i 2 łyżki soli. Gotować, stale mieszając, aż woda powróci do wrzenia, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Przenieść brokuły do miski z lodowatą wodą i odstawić 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dobrze odcedzić w salaterce i pokroić na 1-calowe kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Salad SpinnerSalad Spinner
7
Przenieść do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać czosnek, płatki pieprzu, i oliwa z oliwek na małej patelni i ciepła na małym ogniu, aż czosnek skwierczy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Wlać olej czosnkowy na brokuły rabe i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku, następnie wymieszać z serem. Pokrój wieprzowinę tak cienko, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Brokuł RabeBrokuł Rabe
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Wytnij rolki kanapkowe na pół i tosty pod brojlerem lub w tosterze. Lekko skropić roladki oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Top z wieprzowiną następnie brokuły rabe. Zamknij kanapki, pokroić według uznania, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Bułka KanapkowaBułka Kanapkowa
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Jadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na ImprezyJadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na Imprezy
TrudnośćEkspert
Gotowe W72 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn