Pieczona wieprzowina i marynowane bakłażany Panini

Pieczona wieprzowina i marynowane bakłażany Panini
Pieczona wieprzowina i marynowany bakłażan Panini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 35g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.12 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz sól i pieprz, oliwę z oliwek, liście estragonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa I Marynowana Wiśnia Panini, Gorąca włoska kiełbasa Panini z marynowaną papryką, oraz Panini z Mortadellą, marynowaną czerwoną cebulą i postarzanym Provolone.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać połowę plasterków bakłażana i smażyć na umiarkowanie wysokim ogniu, aż złoty kolor będzie brązowy, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
3
Smażony bakłażan przełożyć na obrany talerz wyłożony papierowymi ręcznikami i doprawić solą i pieprzem. Powtórz z 2 łyżkami oliwy z oliwek i pozostałymi plastrami bakłażana. Wyrzucić papierowe ręczniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
W małej misce wymieszaj ocet sherry ze szczypiorkiem, pietruszką, estragonem, czosnkiem i 1 łyżką oliwy z oliwek. Marynatę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ocet SherryOcet Sherry
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Zalać marynatą na smażonym bakłażanie i obrócić, aby pokryć plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
6
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 10 minut.
7
Na dużej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj połowę plasterków wieprzowiny na patelni i gotować na dużym ogniu, aż złoty i nie różowy w środku, o 1 minutę na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Przenieść na talerz. Powtórzyć z pozostałą łyżką oliwy z oliwek i pozostałą wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
10
Ustaw 2 duże żeliwne patelnie na umiarkowanie wysokim ogniu przez około 5 minut lub do bardzo gorącego.
11
Na każdej kromce chleba rozprowadzić po 2 łyżeczki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
12
Połóż 6 plastrów na powierzchni roboczej, z masłem w dół. Na każdym z plastrów wyłożyć jedną szóstą wieprzowiny i marynowanego bakłażana oraz 2 plastry sera. Zamknąć kanapki z pozostałych kromek chleba, maślane stronie do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
13
Umieść kanapkę w każdej żeliwnej patelni i ustaw drugą ciężką patelnię bezpośrednio na kanapce. Ustaw duży, ciężki może w każdej patelni, aby zważyć kanapkę w dół. Gotować panini na umiarkowanie wysokim ogniu przez 3 minuty. Flip każdej kanapki i gotować przez około 3 minut dłużej, lub aż rumiane i chrupiące na całym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Przenieść panini do deski do krojenia i przeciąć je na pół. Powtórz z pozostałymi panini, zmniejszając ciepło do umiarkowanego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn