Pieczona wieprzowina i marynowane bakłażany Panini

Pieczona wieprzowina i marynowane bakłażany Panini
Pieczona wieprzowina i marynowany bakłażan Panini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 35g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.12 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz sól i pieprz, oliwę z oliwek, liście estragonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa I Marynowana Wiśnia Panini, Gorąca włoska kiełbasa Panini z marynowaną papryką, oraz Panini z Mortadellą, marynowaną czerwoną cebulą i postarzanym Provolone.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać połowę plasterków bakłażana i smażyć na umiarkowanie wysokim ogniu, aż złoty kolor będzie brązowy, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
3
Smażony bakłażan przełożyć na obrany talerz wyłożony papierowymi ręcznikami i doprawić solą i pieprzem. Powtórz z 2 łyżkami oliwy z oliwek i pozostałymi plastrami bakłażana. Wyrzucić papierowe ręczniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
W małej misce wymieszaj ocet sherry ze szczypiorkiem, pietruszką, estragonem, czosnkiem i 1 łyżką oliwy z oliwek. Marynatę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ocet SherryOcet Sherry
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Zalać marynatą na smażonym bakłażanie i obrócić, aby pokryć plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
6
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 10 minut.
7
Na dużej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodaj połowę plasterków wieprzowiny na patelni i gotować na dużym ogniu, aż złoty i nie różowy w środku, o 1 minutę na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Przenieść na talerz. Powtórzyć z pozostałą łyżką oliwy z oliwek i pozostałą wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Ustaw 2 duże żeliwne patelnie na umiarkowanie wysokim ogniu przez około 5 minut lub do bardzo gorącego.
11
Na każdej kromce chleba rozprowadzić po 2 łyżeczki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
12
Połóż 6 plastrów na powierzchni roboczej, z masłem w dół. Na każdym z plastrów wyłożyć jedną szóstą wieprzowiny i marynowanego bakłażana oraz 2 plastry sera. Zamknąć kanapki z pozostałych kromek chleba, maślane stronie do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
13
Umieść kanapkę w każdej żeliwnej patelni i ustaw drugą ciężką patelnię bezpośrednio na kanapce. Ustaw duży, ciężki może w każdej patelni, aby zważyć kanapkę w dół. Gotować panini na umiarkowanie wysokim ogniu przez 3 minuty. Flip każdej kanapki i gotować przez około 3 minut dłużej, lub aż rumiane i chrupiące na całym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Przenieść panini do deski do krojenia i przeciąć je na pół. Powtórz z pozostałymi panini, zmniejszając ciepło do umiarkowanego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn