Pieczona Wieprzowina

Pieczona Wieprzowina
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pieczona wieprzowina może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 1454 kalorii, 210g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 11,01 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Przepis ten zachwycił 214 osób. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czosnek, imbir, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Prosta Pieczeń Pieczeń Schabowa Pieczona, Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, oraz Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać sok z limonki, sos sojowy, cukier, imbir, czosnek i sól, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Polędwicę wieprzową ułożyć na patelni i rozsypać na niej krążki cebuli i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wlać mieszankę limonkowo-imbirową na mięso i przykryć folią. Przechowywać w lodówce przez 12 godzin lub tak, obracając co jakiś czas.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
WapnoWapno
MięsoMięso
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pieczemy, nieosłonięte, przez około 3 i 1/2 godziny; podlewamy często sokami z patelni. Dla dobrze zrobione pieczeń, gotować, aż temperatura wewnętrzna pieczeń jest 145 Stopni F (63 Stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 40 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia60
Magazyn