Pieczona W Piecu Pierś Z Indyka
Pieczona w piecu pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 50g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 302 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól i mielony pieprz, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 87%. Spróbuj Pieczona W Piecu Pierś Z Indyka, Pieczona w piecu pierś z indyka z sosem z patelni, oraz Krew Pomarańcza-Szkliwiona Pierś Indyka Z Ziemniakami Pieczonymi W Piecu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać 1/4 szklanki masła, czosnek, papryka, włoski przyprawy, czosnek i przyprawy ziołowe, sól, i czarny pieprz w misce.
Pierś indyka ułożyć skórą do góry na patelni. Poluzuj skórę palcami; połowę masy masła posmaruj pierś indyka i pod skórą. Rezerwa pozostałej mieszanki masła. Namiot piersi indyka luźno z folią aluminiową.
Zapiekamy w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę, pierś indyka podlewamy pozostałą masłem. Powrót do piekarnika i pieczenia, aż soki uruchomić jasne i natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do najgrubszej części piersi, nie dotykając kości, czyta 165 stopni F (65 stopni C), O 30 więcej minut.
Niech piersi indyka odpocząć 10 do 15 minut przed podaniem.
Podczas gdy Indyk odpoczywa, przenieść kapie patelni na patelni. Odtłuścić nadmiar tłuszczu, pozostawiając około 1 łyżkę na patelni.
Miejsce patelnia na małym ogniu; gotować i wymieszać szalotka w tłuszczu indyka, aż nieprzejrzyste, o 5 protokół. Roztop 1 łyżka masła na patelni z szalotką i trzepaczka w białym winie, skrobanie wszelkie rumiane kawałki żywności z patelni.
Ubić wywar z kurczaka i mąkę na gładką masę. Doprowadzić na wolnym ogniu, ubijając stale, aż zgęstnieje. Aby uzyskać kremowy, lżejszy sos, ubij na pół i pół.