Pieczona udziec jagnięcy
Pieczona udziec jagnięcy może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 42g białka, oraz 9g tłuszczu. Za $3.91 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Jeśli masz pod ręką udziec jagnięcy, sól, kilka czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 61 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 17 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 99%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczona udziec jagnięcy, Pieczona udziec jagnięcy, oraz Pieczona udziec jagnięcy.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Umieść posiekaną cebulę, seler i marchewkę na brytfannie.
Posyp odrobiną soli, pieprzu i oregano.
Umieść jagnięcinę na brytfannie na wierzchu warzyw. Dopraw jagnięcinę odrobiną soli, pieprzu i oregano.
Wstaw do piekarnika na 15 minut.
Dodaj kilka szklanek wody na patelnię, na tyle, aby się nie przykleiła.
Obniż temperaturę do 350 stopni i gotuj przez 90 minut.
Wyjmij jagnięcinę, odcedź sok z pieczonych warzyw pozostawionych na patelni i włóż do innej patelni. Weź odcedzony sok warzywny i dodaj tyle skrobi kukurydzianej, aby zagęścić. To jest sos jagnięcy.
Pokrój jagnięcinę i podawaj z sosem, pieczonymi ziemniakami i wyborem warzyw.
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych szefów kuchni i został zmniejszony z przepisu zbiorczego dostarczonego przez restaurację. Szefowie kuchni Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić wyników.