Pieczona Tilapia w sosie Fondue i Krab jest pescatarian przepis z 1 porcją. Na 13,43 zł / porcja, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 976 kalorii, 143g białka, oraz 31 g tłuszczu. 3 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz chude mleko, sos do fondue, wino sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wino sherry można śledzić to danie główne z Babeczki Z Ciemnej Czekolady Fudge Merlot jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pieczona Tilapia z sosem Fondue i Krabem, Tilapia z kremowym sosem z białego wina z krewetek i krabów, oraz Pieczona Tilapia Hudsona z sosem koperkowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400.Do sosu rozpuścić masło na patelni. Wymieszać mąkę i gałkę muszkatołową, aż będzie gładka.Stopniowo mieszać w mleku. Gotować, aż będzie gładka i lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać ser i mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3
Dodaj w sherry i mięso kraba, mieszanie dobrze płaszcz kraba.Tilapię doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.