Pieczona Tilapia Z Kwaśną Śmietaną Skórką Z Parmezanu
Pieczona Tilapia ze śmietanową skórką z parmezanu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 986 kalorii, 108g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $10.0 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka pieprzu, filety tilapia, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Spróbuj Pieczona Tilapia Z Kwaśną Śmietaną Skórką Z Parmezanu, Pieczona Tilapia z suszonymi pomidorami Skórka z parmezanem, oraz Pieczona Tilapia z pesto z rukoli orzechowej i bułką tartą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.Spray 13x9 calowa patelnia do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Filety rybne umieścić w jednej warstwie.Wymieszaj śmietanę, parmezan, paprykę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Uncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Rozprowadzić mieszaninę na filetach.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Posypać bułką tartą.Spray z maślanym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.