Pieczona Tilapia Parmezan
Pieczona Tilapia parmezan wymaga około 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 4234 fanów. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka masła, parmezan, cebula w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tilapia Pieczona Z Parmezanem, Pieczona Tilapia Parmezan, oraz Pieczona Tilapia Parmezan.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery w piekarniku. Nasmaruj patelnię do pieczenia lub patelnię linową folią aluminiową.
W małej misce wymieszać parmezan, masło, majonez i sok z cytryny. Doprawić suszoną bazylią, pieprzem, cebulą w proszku i solą selera.
Dobrze wymieszać i odstawić.
Ułóż filety w jednej warstwie na przygotowanej patelni. Broil kilka centymetrów od ciepła przez 2 do 3 protokół. Flip filety nad i dusić na kilka minut więcej.
Wyjąć filety z piekarnika i przykryć je mieszaniną parmezanu na wierzchu. Dusić przez 2 Więcej minut lub aż polewa jest rumiane i ryby płatki łatwo widelcem. Uważaj, aby nie przesadzić gotować ryby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.