Pieczona Tilapia Parmezan

Pieczona Tilapia Parmezan
Pieczony parmezan Tilapia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 18,15 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1769 kalorii, 201g białka, oraz 106g tłuszczu każdy. Mieszanka masła, soli selera, sera parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tilapia Pieczona Z Parmezanem, Pieczona Tilapia Parmezan, oraz Pieczona Tilapia Parmezan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery w piekarniku.Nasmaruj patelnię do pieczenia lub patelnię linową aluminium foil.In w małej misce wymieszać parmezan, masło, majonez i sok z cytryny.Doprawić suszoną bazylią, pieprzem, cebulą w proszku i solą selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Sól SelerowaSól Selerowa
Bazylia SuszonaBazylia Suszona
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
MasłoMasło
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PatelniaPatelnia
2
Dobrze wymieszać i odstawić.Ułóż filety w jednej warstwie na przygotowanej patelni.Broil kilka centymetrów od ciepła przez 2 do 3 protokół.Flip filety nad i dusić na kilka minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć filety z piekarnika i przykryć je mieszaniną parmezanu na wierzchu.Broil przez 2 Więcej minut lub aż polewa jest rumiane i płatki ryb łatwo z fork.Be uważaj, aby nie przesadzić gotować ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia61
Magazyn