Pieczona Sola i Szpinak

Pieczona Sola i Szpinak
Pieczona sola i szpinak mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 390 kalorii , 26 g białka i 18 g tłuszczu każda. Za 2,82 USD za porcję ten przepis pokrywa 31% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga sera cheddar, filetów z soli, płatków migdałów i soli. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę pescatariańską . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 66% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Pieczona sola nadziewana szpinakiem , Pieczona sola nadziewana szpinakiem i Pieczona sola nadziewana szpinakiem .

Instrukcje

1
Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie w dużym rondlu roztapiamy masło. Mieszaj mąkę, aż będzie gładka; stopniowo dodawać mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj 1 szklankę sera, sok z cytryny, sól, musztardę, sos Worcestershire, gałkę muszkatołową i pieprz, aż ser się rozpuści. Odłóż połowę sosu serowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Sos SerowySos Serowy
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Odcedź makaron; dodać do pozostałego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
4
Przenieść do natłuszczonej formy o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Ułóż warstwę szpinaku, soli, zarezerwowanego sosu serowego i pozostałego sera; posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
( 23)( 23)
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
SolaSola
6
Piec bez przykrycia w temperaturze 375°C przez 30-35 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo łuszczyć się widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, wino musujące i Pinot Grigio to świetny wybór dla Sole. Chociaż różne owoce morza z pewnością wymagają różnych win, zazwyczaj rześkie, lekkie białe wino lub białe wino musujące załatwi sprawę i nie zagłuszy żadnych subtelnych smaków. Bodega Chacra Treinta y Dos Pinot Noir z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 100 dolarów za butelkę.
Bodega Chacra Treinta i Dos Pinot Noir
Bodega Chacra Treinta i Dos Pinot Noir
Chacra Treinta y Dos to wino z jednej winnicy, produkowane ze starych winnic zasadzonych w 1932 roku na ziemi pokrytej gliną, piaskiem i kamykami. Najbardziej strukturalne ze wszystkich win Chacra, Chacra Treinta y Dos jest przeznaczone do starzenia. Jednak jego miękka charakterystyka i aksamitne taniny sprawiają, że nadaje się do picia w młodszym wieku. Ta czerwień równoważy nuty prażonych przypraw i mesquite z charakterem macerowanych owoców wiśni, zachowując świeżość dzięki mineralnemu wykończeniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn