Pieczona ryba w sosie sojowo-imbirowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Na 31,53 zł / porcja, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 1483 kalorie, 280g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu sojowego, imbir, ocet winny ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Makaron Z Sosem Sojowym, oraz Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli.
Instrukcje
1
Piekarnik nagrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść filety rybne w naczyniu do pieczenia 13 X 9 cali.Kostkę bulionu z kurczaka rozpuścić w jednej szklance wrzącej wody i odstawić na bok.Oczyścić szalotki, i pokroić na pół (zasadniczo, oddzielając białą część z Zielonym); pokroić zielone części, a następnie wyciąć białą część w kawałki wielkości zapałki.Trzymaj je osobno, będziesz ich używać osobno.Pokrój imbir na kawałki wielkości zapałek.Z jednej szklanki bulionu, usunąć 1/4 szklanki i wlać to na rybę; posypać filety pieprzem cayenne, sól i pieprz, jeśli używasz, a następnie top z zielonej części szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Z Kurczaka
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Całe świeże Jalapeno
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Umieścić, przykryte, w piekarniku i piec przez 15 minut, lub do momentu, aż łatwo się łuszczy z fork.In mała miska, wymieszać pozostałe bulionu z sosem sojowym, ocet winny ryżowy, skrobia kukurydziana i 2 Tbs wody; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Peachie-o
4
Rozgrzać olej w małej patelni non-stick.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj paski scallion i imbir i gotować, aż złoty (zaledwie kilka minut).Dać mieszaninę soi dobry wymieszać, a następnie dodać do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Podgrzać do wrzenia i gotować mieszając przez 1 minutę lub aż sos zgęstnieje.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.