Pieczona ryba w sosie sojowo-imbirowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Na 31,53 zł / porcja, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 1483 kalorie, 280g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu sojowego, imbir, ocet winny ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Makaron Z Sosem Sojowym, oraz Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli.
Instrukcje
1
Piekarnik nagrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść filety rybne w naczyniu do pieczenia 13 X 9 cali.Kostkę bulionu z kurczaka rozpuścić w jednej szklance wrzącej wody i odstawić na bok.Oczyścić szalotki, i pokroić na pół (zasadniczo, oddzielając białą część z Zielonym); pokroić zielone części, a następnie wyciąć białą część w kawałki wielkości zapałki.Trzymaj je osobno, będziesz ich używać osobno.Pokrój imbir na kawałki wielkości zapałek.Z jednej szklanki bulionu, usunąć 1/4 szklanki i wlać to na rybę; posypać filety pieprzem cayenne, sól i pieprz, jeśli używasz, a następnie top z zielonej części szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Z Kurczaka
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Całe świeże Jalapeno
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Umieścić, przykryte, w piekarniku i piec przez 15 minut, lub do momentu, aż łatwo się łuszczy z fork.In mała miska, wymieszać pozostałe bulionu z sosem sojowym, ocet winny ryżowy, skrobia kukurydziana i 2 Tbs wody; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzać olej w małej patelni non-stick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj paski scallion i imbir i gotować, aż złoty (zaledwie kilka minut).Dać mieszaninę soi dobry wymieszać, a następnie dodać do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Podgrzać do wrzenia i gotować mieszając przez 1 minutę lub aż sos zgęstnieje.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.