Pieczona ryba w sosie sojowo-imbirowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Na 31,53 zł / porcja, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 1483 kalorie, 280g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu sojowego, imbir, ocet winny ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Makaron Z Sosem Sojowym, oraz Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli.
Instrukcje
1
Piekarnik nagrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść filety rybne w naczyniu do pieczenia 13 X 9 cali.Kostkę bulionu z kurczaka rozpuścić w jednej szklance wrzącej wody i odstawić na bok.Oczyścić szalotki, i pokroić na pół (zasadniczo, oddzielając białą część z Zielonym); pokroić zielone części, a następnie wyciąć białą część w kawałki wielkości zapałki.Trzymaj je osobno, będziesz ich używać osobno.Pokrój imbir na kawałki wielkości zapałek.Z jednej szklanki bulionu, usunąć 1/4 szklanki i wlać to na rybę; posypać filety pieprzem cayenne, sól i pieprz, jeśli używasz, a następnie top z zielonej części szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Z Kurczaka
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Całe świeże Jalapeno
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cały Imbir, Rozgnieciony
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Umieścić, przykryte, w piekarniku i piec przez 15 minut, lub do momentu, aż łatwo się łuszczy z fork.In mała miska, wymieszać pozostałe bulionu z sosem sojowym, ocet winny ryżowy, skrobia kukurydziana i 2 Tbs wody; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
Winegret Z Wermutu
4
Rozgrzać olej w małej patelni non-stick.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj paski scallion i imbir i gotować, aż złoty (zaledwie kilka minut).Dać mieszaninę soi dobry wymieszać, a następnie dodać do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Podgrzać do wrzenia i gotować mieszając przez 1 minutę lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Wyjąć rybę z piekarnika i na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Podawać sos na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.