Pieczona ryba Creole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka mielonego pieprzu, ryżu, sosu chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pikantne pieczone ryby i frytki z kreolskim ketchupem, Filety Z Ryb Kreolskich, oraz Kreolska Zupa Rybna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Lekko masło 9x13 cala naczynia do pieczenia. W rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Patelnia Z Sosem
Piekarnik
2
Dodać ryż i wymieszać. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
3
W holenderskim piekarniku roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
4
Dodać cebulę i czosnek. Gotować do miękkości około 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
5
Dodać seler i pieprz. Gotować przez 3 minuty. Nie brązowy dodać mąkę i dobrze wymieszać. Gotować przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Pieprz
Mąka Uniwersalna
6
Wymieszać z mlekiem i doprowadzić do wrzenia. Doprawić solą, pieprzem i ostrym sosem. Wymieszać z sosem chili. Smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Chili
Ostry Sos
Przyprawy
Pieprz
Mleko
Sól
7
Umieść ryż na dnie przygotowanej patelni. Filety rybne układamy na ryżu w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Pokrojone pomidory ułożyć na rybie i polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
SOS
Ryby
9
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 20 minut lub do momentu, gdy ryba zostanie po prostu ugotowana i łatwo się płatkuje widelcem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.