Pieczona Pierś Z Indyka Z Szałwią I Cayenne

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczona pierś z indyka z szałwią i Cayenne może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka pieprzu cayenne, sól koszerna, pierś z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona z szałwii pierś z indyka, Pieczona pierś indyka z parmezanem i szałwią, oraz Pieczona z szałwii pierś z indyka i sos dla podobnych receptur.