Pieczona pierś z indyka z brzoskwiniowo-rozmarynową glazurą

Pieczona pierś z indyka z brzoskwiniowo-rozmarynową glazurą
Pieczona pierś z indyka z brzoskwiniowo-rozmarynową glazurą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 62g białka, oraz 7G tłuszczu. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn plus 1 łyżeczka, oliwę z oliwek, pierś z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Pieczona Rozmarynowa Pierś Z Indyka, Pieczona Pierś Z Indyka Z Polewą Hoisin & Confit Nogi, oraz Rozmaryn Pomarańcza Pieczona Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce ubij razem 2 szklanki cydru jabłkowego, sól, tymianek i rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
RozmarynRozmaryn
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać pierś indyka i wystarczającą ilość wody, aby przykryć ptaka. Przykryć i pozostawić solankę w lodówce 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
SolankaSolanka
WodaWoda
4
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W małym rondlu podsmażamy cebulę na oleju, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodaj brzoskwinie, miód, sos Worcestershire, brązowy cukier i pozostałe 2 łyżki cydru jabłkowego. Doprowadzić do wrzenia. Obniżyć na wolnym ogniu i gotować, aż brzoskwinie rozbić i glazury zgęstnieje, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
JabłecznikJabłecznik
Brązowy CukierBrązowy Cukier
BrzoskwiniaBrzoskwinia
GlazuraGlazura
MiódMiód
7
Wyjąć indyka z solanki i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
Posmarować olejem i doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Indyka ułożyć na patelni. Gotować 15 minut, aż skóra zacznie się złocić. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F i obficie posmaruj górną część glazurą. Kontynuuj gotowanie, aż termometr do natychmiastowego odczytu włożony w najgrubszą część piersi osiągnie wewnętrzną temperaturę 165 stopni F, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
10
Niech Indyk odpocznie co najmniej 10 minut. Jego temperatura będzie nadal rosła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn