Pieczona Pierś Z Indyka Natarta Ziołami

Pieczona pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 57g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $3.96 za porcję. Jeśli masz połówki piersi indyka, ząbki czosnku, liście rozmarynu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Herb & Spice Przetarta Pierś Z Indyka Z Grilla, Grill-pieczone zioła-potarte piersi indyka, oraz Ziołowa Pieczona Pierś Z Indyka.
Instrukcje
Spłucz indyka i dokładnie osusz papierowymi ręcznikami. Natrzeć każdą pierś na całej powierzchni (w tym pod skórą)z 2 łyżki oliwy z oliwek i 2 łyżki soli.
Umieścić w dużym naczyniu, przykryć luźno i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak na środku. W międzyczasie połączyć pozostałe 4 łyżki oliwy z oliwek, Pozostałe 1 łyżka soli, czosnek, rozmaryn, nasiona kopru włoskiego, ziarna pieprzu i skórka z cytryny w maszynce i proces, aż mieszanina jest Gruba pasta, skrobanie w dół boki miski co najmniej raz.
Wyjąć piersi indyka z lodówki i przetrzeć pastą (również pod skórę).
Odstawić w temperaturze pokojowej, podczas gdy piekarnik nagrzewa się, około 30 minut.Na patelni do pieczenia wyposażonej w stelaż układamy piersi indyka (upewniając się, że mięso nie jest zatłoczone, a piersi nie dotykają). Piecz, aż skóra zacznie się złocić, około 30 minut. Zmniejszyć ogień do 191° i piec, aż temperatura wewnętrzna indyka osiągnie 160 ° F i soki uruchomić jasne po przekłuciu widelcem, o 40 do 50 minut więcej.
Pozwól Turcji odpocząć co najmniej 10 minut przed rzeźbieniem.