Pieczona pierś z indyka z sosem

Pieczona pierś z indyka z sosem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 99g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $6.09 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pierś z indyka, niebieloną mąkę, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć niebieloną mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Kawa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pieczona pierś z indyka z sosem rozmarynowym, Pieczona pierś z indyka z pieczonym sosem czosnkowym, oraz Pieczona Pierś Z Indyka Z Cytrusowym Pesto I Sosem Z Szalotki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Natrzyj indyka masłem, w tym jamą piersi. Obficie doprawić solą i pieprzem. Warzywa rozsypać na dnie patelni na tyle dużej, aby pomieścić indyka. Na patelni ułożyć pierś z mięsa. Pieczeń przez 2 do 2 1/2 godziny lub do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego w najgrubszą część pieczenia rejestruje 160 stopni F.
Przełożyć indyka na deskę do krojenia i namiot luźno folią na 30 minut. (Temperatura piersi będzie nadal rosnąć do 170 stopni w miarę odpoczynku.)
Wlać wszelkie kapieli patelni do odtłuszczającego kubka lub małej miski. 3 łyżki tłuszczu wymieszać z resztą i dodać soki do wywaru.
Dodać zarezerwowany tłuszcz do patelni i umieścić na palniku na średnim ogniu. Zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna patelni drewnianą łyżką. Wymieszać mąkę i gotować przez 2 minuty, ciągle mieszając.
Ubijamy wywar i nadal mieszamy. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zgęstnieje, o 3 protokół. Odcedzić SOS, odrzucając warzywa, i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Wyrzeźbić pierś i podawać z sosem.