Pieczona pierś z indyka z polentą smażoną na patelni i sosem holenderskim

Pieczona pierś z indyka z polentą smażoną na patelni i sosem holenderskim
Pieczona pierś z indyka z polentanem smażonym na patelni i sosem holenderskim to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 437 kalorii, 52g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz boczek, ząbki czosnku, polentę smażoną na patelni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to NIF ' s szparagi nadziewane piersi kurczaka z sosem holenderskim, Pierś z indyka w ognistym sosie pomidorowo-bazyliowym, oraz Pieczona pierś z indyka w kremowym sosie i żurawinowym sosie z granatów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść indyka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 3/4 cala, używając wałka do ciasta lub płaskiej strony młotka do mięsa. Natrzeć czosnkiem i solą; umieścić na stojaku w patelni brojlerów, a top plastrami boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Piec w 425 przez 25 do 30 minut lub do czasu zakończenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
5
Podawać indyka z polentą smażoną na patelni i sosem holenderskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia20
Magazyn