Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pergamin-pieczone ryby i pomidory może być niesamowite przepis spróbować. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 25g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Podstawowe ryby pieczone w Przepis pergamin, Ryba zapiekana w pergaminie, oraz Cytryna I Squash Ryby Pieczone W Pergaminie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Podziel pierwsze 6 składników pomiędzy 4 (17-calowe) kwadraty pergaminu. Na wierzchu po 1 filecie rybnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
3
Rybę posypać solą i pieprzem, skropić oliwą z oliwek. Wycisnąć sok z cytryny na rybę; umieścić 1 klin cytryny na każdym filecie. Przynieś boki pergaminu do góry nad mieszaniną; double fold top i boki do uszczelnienia, co Pakiety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Klin Cytrynowy
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4
Umieścić opakowania na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Piec w temperaturze 400 przez 15 do 20 minut lub aż termometr zarejestruje 140 do 145 po włożeniu przez papier do ryby.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.