Pieczona papryka z Zakonserwowaną cytryną i kaparami
Pieczona papryka z zachowaną cytryną i kaparami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Udaj się do sklepu i zbierz sól, oliwę z oliwek, konserwowaną cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Makaron z pieczoną czerwoną papryką i kaparami, Pieczona Papryka Z Kaparami I Mozzarellą, oraz Pieczona marynowana czerwona papryka z kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. Piecz paprykę bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub pod brojlerem, obracając się, aż do zwęglenia.
Przenieść paprykę do dużej miski, przykryć folią i odstawić na 10 minut. Paprykę obrać, odrzucając rdzenie i nasiona.
Paprykę pokroić w 2/3-calowe paski.
W dużej misce wymieszać paski pieprzu z oliwą z oliwek, kaparami i konserwowaną cytryną i doprawić je lekko solą. Papryki przechowywać w lodówce na noc.
Pieczone papryki podawać lekko schłodzone lub w temperaturze pokojowej.