Pieczona papryka z Zakonserwowaną cytryną i kaparami

Pieczona papryka z Zakonserwowaną cytryną i kaparami
Pieczona papryka z zachowaną cytryną i kaparami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Udaj się do sklepu i zbierz sól, oliwę z oliwek, konserwowaną cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Makaron z pieczoną czerwoną papryką i kaparami, Pieczona Papryka Z Kaparami I Mozzarellą, oraz Pieczona marynowana czerwona papryka z kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery. Piecz paprykę bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub pod brojlerem, obracając się, aż do zwęglenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Przenieść paprykę do dużej miski, przykryć folią i odstawić na 10 minut. Paprykę obrać, odrzucając rdzenie i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Paprykę pokroić w 2/3-calowe paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4
W dużej misce wymieszać paski pieprzu z oliwą z oliwek, kaparami i konserwowaną cytryną i doprawić je lekko solą. Papryki przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Pieczone papryki podawać lekko schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn