Pieczona papryka z Zakonserwowaną cytryną i kaparami

Pieczona papryka z Zakonserwowaną cytryną i kaparami
Pieczona papryka z zachowaną cytryną i kaparami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Udaj się do sklepu i zbierz sól, oliwę z oliwek, konserwowaną cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Makaron z pieczoną czerwoną papryką i kaparami, Pieczona Papryka Z Kaparami I Mozzarellą, oraz Pieczona marynowana czerwona papryka z kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery. Piecz paprykę bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub pod brojlerem, obracając się, aż do zwęglenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Przenieść paprykę do dużej miski, przykryć folią i odstawić na 10 minut. Paprykę obrać, odrzucając rdzenie i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Paprykę pokroić w 2/3-calowe paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4
W dużej misce wymieszać paski pieprzu z oliwą z oliwek, kaparami i konserwowaną cytryną i doprawić je lekko solą. Papryki przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Pieczone papryki podawać lekko schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn