Pieczona papryka z pomidorami i anchois

Pieczona papryka z pomidorami i anchois
Pieczona papryka z pomidorami i anchois może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz gałązki rozmarynu, sardelę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z BBC Good Food ma 107 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest świetne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Pieczona Papryka Z Anchois, Pieczona Czerwona Papryka Z Anchois I Oliwą Z Oliwek, oraz {38 Power Foods} pieczona czerwona papryka z anchois.

Instrukcje

1
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
2
Paprykę włożyć do dużego naczynia do pieczenia, wymieszać z odrobiną oleju z puszki sardeli, następnie obrócić pokrojoną stronę do góry. Piecz przez 40 minut, aż będzie miękka, ale nie zwinięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Pokrój 8 sardeli wzdłuż ich długości. Umieść 2 połówki pomidora, kilka plastrów czosnku, kilka gałązek rozmarynu i dwa kawałki sardeli w zagłębieniu każdego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Kotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 CaliKotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 Cali
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Skropić oliwą z oliwek, następnie ponownie smażyć przez 30 minut, aż pomidory będą miękkie, a papryka zostanie wypełniona basenami smacznego soku. Pozostawić do ostygnięcia i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn