Pieczona noga jagnięca z karczochami, koprem włoskim i ziemniakami Red Bliss
Pieczona noga jagnięcina z karczochami, koprem włoskim i ziemniakami Red Bliss może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Na 10,32 zł / porcja, ten przepis okładki 49% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 772 kalorie, 101g białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka karczochów dla dzieci, oliwa z oliwek, jagnięcina, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa Brie z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pieczony w piecu zad jagnięcy z karczochami, burakami i koprem włoskim, Pieczone karczochy, marchew i koper włoski z halibutem palonym na patelni, oraz Wieprzowina w skorupkach kopru włoskiego z pieczonymi karczochami podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Pokrój jagnięcinę na 2 równe połówki, a motyl na każdą połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
4
Usunąć wszelkie ogromne GBS tłuszczu. Nie próbuj zdobyć wszystkiego. Tłuszcz dobrze smakuje i dodaje dużo wilgoci.
5
Każdy kawałek mięsa obficie posyp solą, posiekanym rozmarynem i pokrojonym w plasterki czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Czosnek
Mięso
Sól
6
Mięso skropić oliwą z oliwek. Sól, rozmaryn, czosnek i olej wmasować w jagnięcinę. Pamiętaj, aby spróbować i uzyskać pęknięcia i szczeliny wypełnione pysznymi smakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Rozmaryn
Czosnek
Jagnięcina
Mięso
Sól
Olej Do Smażenia
7
Zwiń każdy kawałek jagnięciny i zawiąż sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
8
Posypać obficie solą. Rezerwować podczas przygotowywania warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
1
Napełnij miskę wodą i wyciśnij cytrynę do wody, a także dodaj połówki cytryny.
Usuń twarde zewnętrzne liście karczochów; zatrzymaj się, gdy dojdziesz do zdrowych, świeżych jasnozielonych liści. Wytnij również ciemnozielony lub brązowy na łodydze.
Karczochy wyjąć z wody i dodać z koprem, ziemniakami, czosnkiem i pokruszoną czerwoną papryką na dużą patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Karczoch
Ziemniak
Koper Włoski
Czosnek
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Skropić oliwą z oliwek i obficie posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sól
6
Dodaj wino, tymianek i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Tymianek
Wino
7
Umieść kości jagnięce w mieszance warzywnej i umieść 2 pieczenie jagnięce na kościach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Jagnięce
Jagnięcina
8
Skropić oliwą z oliwek i wstawić do nagrzanego piekarnika. Piecz jagnięcinę przez około 20 minut lub do brązowienia. Baste z sokami i odwrócić jagnięcinę i brązowy na drugiej stronie przez około 20 minut. Odwróć jagnięcinę z powrotem i ponownie posmaruj sokami. Przestawić warzywa, jeśli zaczną się palić. Zmniejsz temperaturę do 350 stopni F i piecz przez kolejne 60 minut. Od czasu do czasu smażyć jagnięcinę podczas procesu gotowania i dodawać wodę do patelni, jeśli ciecz zmniejszy się zbytnio.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Woda
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
9
Wyjąć jagnięcinę z piekarnika i odstawić na 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Jagnięcinę kroimy według życzenia i podajemy z warzywami i sokami z patelni.