Ten przepis służy 100. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, krewetki koktajlowe, szczypiorek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sola Nadziewana Krewetkami, Faszerowana Podeszwa z krewetkami, oraz Krab & Krewetki Nadziewane Sole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. lekko posmaruj masłem 8-na-12-calową tarkę dish.In rondel na średnim ogniu, roztopić masło. Wymieszaj mąkę, aby zrobić zasmażkę i gotuj, stale mieszając, przez 2 do 3 minut; nie pozwól, aby mieszanina zabarwiła się. Stopniowo ubijaj mleko. Zwiększyć ciepło do medium i doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, ubijając często. Wyregulować ciepło, aby utrzymać niskie gotować i gotować, ubijając często, aż zagęszczony w białym sosie, o 10 protokół.
Umieść szpinak w małym garnku i ustaw na średnim ogniu. Przykryć i gotować, aż zwiędną, o 3 protokół. Opróżnij do durszlaka i przeprowadź zimną wodę na szpinaku, aby ostygł. W małych garściach wycisnąć ze szpinaku jak najwięcej wody. Szpinak drobno posiekać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa Kuchni
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Przełożyć do miski i wymieszać w 1/2 szklanki białego sosu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Połóż filety z podeszwy, gładką skórą w dół, na desce do krojenia. Sprawdź ryby pod kątem kości, usuwając i odrzucając wszelkie znalezione. Łyżka 1/4 mieszanki szpinaku na środku każdego filetu i złożyć 2 końce filetu na wierzchu szpinaku. Za pomocą metalowej szpatułki przenieść każdy filet, szew w dół, do przygotowanego dish.In blender, połączyć wszystko, ale 1/4 Puchar krewetek, pozostały biały sos, czas i koncentrat pomidorowy i puree do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Soli
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Przelać do miski i doprawić solą i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Wlać sos na podeszwie i piec, aż ryba jest nieprzezroczysta przez cały, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Posypać Pozostałe krewetki na wierzchu ryby i piec przez 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Posypać szczypiorkiem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
10
Służy 4.Adaptacja z serii Williams-Sonoma Collection, Seafood, autorstwa Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.