Pieczona Nadziewana Czerwona Cebula

Pieczona Nadziewana Czerwona Cebula
Pieczona nadziewana czerwona cebula to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 9g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.59 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ryż, wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Pieczone Nadziewane Cebule, oraz Pieczone Nadziewane Cebule dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę gotować w garnku z wrzącą solonąwoda, aż lekko zmięknie, ok. 10 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć do dużej miski; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Pracując z 1 cebulą naraz, rozcinaj wzdłuż od góry do dołu nożem do parkowania, przecinając 2-3 warstwy cebuli, w zależności od grubości warstw. Delikatnie usuń wewnętrzne warstwy, pozwalając zewnętrznym 2-3 warstwom utrzymać ich kształt. Dokładnie przejmij wystarczającą ilość wewnętrznych warstwmierz 1 filiżankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Rozgrzać 1/4 szklanki oleju na dużej ciężkiej patelniprzez średnie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
4
Dodać czosnek i cebulę; gotować, często mieszając, do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać 1 łyżkę stołowąsól, wołowina, liście laurowe, oregano imint; gotować, rozbijając mięso łyżką, aż mięso będzie gotowane przez 2-3 minuty. Wymieszać z ryżem, 1/2 szklanki winyli i 2 łyżki soku z cytryny; gotować, często mieszając, aż płyn się wchłonie,około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Groszek Goya®Groszek Goya®
6
Dodać koperek i skórkę; wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
7
Rozgrzej piekarnik do 204°. łyżka O1 / 2 filiżanki napełniania do każdej cebuli (powinno być szczelnie zapakowane).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Umieść cebulę w naczyniu do pieczenia a13x9x2", nadziewanym bokiem do góry;skropić 1/4 szklanki oleju, 1/2 szklanki wina i 2 łyżki soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
9
Piecz cebulę, aż będzie chrupiącai lekko rumiane, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn