Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wódki, musztarda, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowana Zielona Fasola, Marynowana zielona fasola, oraz Marynowana Zielona Fasola dla podobnych receptur.
Dodać mieszaninę do średniej miski i puree z blenderem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Wlać do dużego szklanego pojemnika i przechowywać w lodówce. Gdy ostygnie, dodać przyprawy i sok z marynowanych warzyw i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Warzywny
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
10
Do usługi dodaj kilka marynowanej zielonej fasoli do każdej szklanki, napełnij lodem i dodaj 2 uncje wódki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Zielona Fasola
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
11
Wlać przygotowany sok pomidorowy, wymieszać i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecane: Sacramento)
12
* Uwaga Cooka: nasiona-na gorąco, nasiona-na średnio gorące. Jeśli nie możesz znaleźć czerwonego chile, zastąp 2 jalapenos. Czerwone chile jest dojrzałym jalapeno.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Czerwona Papryka Chili
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
13
W małym rondlu, na dużym ogniu, doprowadzić wodę do wrzenia, następnie wyłączyć ogień i dodać 1 łyżeczkę soli i agawy, mieszając do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
14
Wyjąć z ognia i ostudzić.
15
W szklanej misce, dodać ocet, sok z limonki, plastry limonki, pieprz, papryka chile, i cały i mielony czosnek. Wymieszać schłodzoną mieszaninę wody sól-agawa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sos Pieprzowo-cytrynowy
Plasterek Limonki
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1 Truskawka Bez łuski
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
16
Umyć i przyciąć fasolkę szparagową. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu. Pozostałą 1 łyżeczkę soli wymieszać, następnie dodać fasolę. Gotować, aż fasola zacznie się jasnozielony i są po prostu miękkie, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
17
Zdjąć z ognia i odsączyć. Natychmiast spłucz zimną wodą i włóż je do lodowej kąpieli na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
18
Dobrze spuścić.
19
Jeśli konserwy, przygotować słoik(y) zgodnie ze wskazówkami przetwarzania, dodać fasolę, a następnie przykryć octem Chile mieszaniny pieprzu. Proces w garnku do konserw przez 3 minuty, wyjąć i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
20
Można również umieścić je w sterylizowanych słoikach i przechowywać w lodówce zamiast procesu puszkowania. Wystarczy przechowywać w lodówce i jeść w ciągu 1 miesiąca. Niezależnie od tego, która metoda najbardziej Ci odpowiada, pozostaw je do marynowania przez 48 godzin przed jedzeniem.