Pieczona Mary z gorącą marynowaną zieloną fasolką

Pieczona Mary z gorącą marynowaną zieloną fasolką
Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wódki, musztarda, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowana Zielona Fasola, Marynowana zielona fasola, oraz Marynowana Zielona Fasola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Umyć i osuszyć pomidory i usunąć łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Umieść pomidory, czosnek, cebula i jalapeno w dużym szklanym naczyniu do pieczenia (9 na 13 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
5
Warzywa skropić oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6
Piec, aż dopiero zaczyna brązowieć, o 45 do 60 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjąć z piekarnika, ostudzić i umieścić przez młyn żywności, aby usunąć nasiona i skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Dodać mieszaninę do średniej miski i puree z blenderem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Wlać do dużego szklanego pojemnika i przechowywać w lodówce. Gdy ostygnie, dodać przyprawy i sok z marynowanych warzyw i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WarzywnySok Warzywny
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
10
Do usługi dodaj kilka marynowanej zielonej fasoli do każdej szklanki, napełnij lodem i dodaj 2 uncje wódki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Zielona FasolaMarynowana Zielona Fasola
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
11
Wlać przygotowany sok pomidorowy, wymieszać i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
12
* Uwaga Cooka: nasiona-na gorąco, nasiona-na średnio gorące. Jeśli nie możesz znaleźć czerwonego chile, zastąp 2 jalapenos. Czerwone chile jest dojrzałym jalapeno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
13
W małym rondlu, na dużym ogniu, doprowadzić wodę do wrzenia, następnie wyłączyć ogień i dodać 1 łyżeczkę soli i agawy, mieszając do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
14
Wyjąć z ognia i ostudzić.
15
W szklanej misce, dodać ocet, sok z limonki, plastry limonki, pieprz, papryka chile, i cały i mielony czosnek. Wymieszać schłodzoną mieszaninę wody sól-agawa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
16
Umyć i przyciąć fasolkę szparagową. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu. Pozostałą 1 łyżeczkę soli wymieszać, następnie dodać fasolę. Gotować, aż fasola zacznie się jasnozielony i są po prostu miękkie, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
17
Zdjąć z ognia i odsączyć. Natychmiast spłucz zimną wodą i włóż je do lodowej kąpieli na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
18
Dobrze spuścić.
19
Jeśli konserwy, przygotować słoik(y) zgodnie ze wskazówkami przetwarzania, dodać fasolę, a następnie przykryć octem Chile mieszaniny pieprzu. Proces w garnku do konserw przez 3 minuty, wyjąć i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
20
Można również umieścić je w sterylizowanych słoikach i przechowywać w lodówce zamiast procesu puszkowania. Wystarczy przechowywać w lodówce i jeść w ciągu 1 miesiąca. Niezależnie od tego, która metoda najbardziej Ci odpowiada, pozostaw je do marynowania przez 48 godzin przed jedzeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn