Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wódki, musztarda, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowana Zielona Fasola, Marynowana zielona fasola, oraz Marynowana Zielona Fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Umyć i osuszyć pomidory i usunąć łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Umieść pomidory, czosnek, cebula i jalapeno w dużym szklanym naczyniu do pieczenia (9 na 13 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
5
Warzywa skropić oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Piec, aż dopiero zaczyna brązowieć, o 45 do 60 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Wyjąć z piekarnika, ostudzić i umieścić przez młyn żywności, aby usunąć nasiona i skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Dodać mieszaninę do średniej miski i puree z blenderem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z Wermutu
9
Wlać do dużego szklanego pojemnika i przechowywać w lodówce. Gdy ostygnie, dodać przyprawy i sok z marynowanych warzyw i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Warzywny
Goya Sazon
10
Do usługi dodaj kilka marynowanej zielonej fasoli do każdej szklanki, napełnij lodem i dodaj 2 uncje wódki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Zielona Fasola
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
Rozpryski Wermutu
11
Wlać przygotowany sok pomidorowy, wymieszać i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
12
* Uwaga Cooka: nasiona-na gorąco, nasiona-na średnio gorące. Jeśli nie możesz znaleźć czerwonego chile, zastąp 2 jalapenos. Czerwone chile jest dojrzałym jalapeno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Czerwona Papryka Chili
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
13
W małym rondlu, na dużym ogniu, doprowadzić wodę do wrzenia, następnie wyłączyć ogień i dodać 1 łyżeczkę soli i agawy, mieszając do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent Tequili Blanco
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
14
Wyjąć z ognia i ostudzić.
15
W szklanej misce, dodać ocet, sok z limonki, plastry limonki, pieprz, papryka chile, i cały i mielony czosnek. Wymieszać schłodzoną mieszaninę wody sól-agawa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sos Pieprzowo-cytrynowy
Plasterek Limonki
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Procent Tequili Blanco
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
16
Umyć i przyciąć fasolkę szparagową. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu. Pozostałą 1 łyżeczkę soli wymieszać, następnie dodać fasolę. Gotować, aż fasola zacznie się jasnozielony i są po prostu miękkie, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
17
Zdjąć z ognia i odsączyć. Natychmiast spłucz zimną wodą i włóż je do lodowej kąpieli na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Rozpryski Wermutu
18
Dobrze spuścić.
19
Jeśli konserwy, przygotować słoik(y) zgodnie ze wskazówkami przetwarzania, dodać fasolę, a następnie przykryć octem Chile mieszaniny pieprzu. Proces w garnku do konserw przez 3 minuty, wyjąć i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
20
Można również umieścić je w sterylizowanych słoikach i przechowywać w lodówce zamiast procesu puszkowania. Wystarczy przechowywać w lodówce i jeść w ciągu 1 miesiąca. Niezależnie od tego, która metoda najbardziej Ci odpowiada, pozostaw je do marynowania przez 48 godzin przed jedzeniem.