Pieczona marchewka z koperkiem
Pieczona marchewka z koperkiem to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 199 kalorii, 1G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz marchew, masło, sól koszerna i świeżo popękany pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona Marchewka Z Koperkiem, Pieczona marchewka i ziemniaki z koperkiem, oraz Pieczona Marchewka Z Koperkiem I Imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, wrzucić marchew z wystarczającą ilością oliwy z oliwek, aby płaszcz. Top z masłem, sól koszerna, i pieprz. Pieczeń w piekarniku 218° do pożądanej kruchości, następnie włączyć brojlery do wysokiej i gotować marchew, aż lekko rumiane.
Posypać świeżym koperkiem marchewką.