Pieczona Letnia sałatka jarzynowa z ricottą
Pieczona Letnia sałatka jarzynowa z ricottą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz paprykę, Kabaczek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prosta letnia sałatka z pieczonych warzyw, Pieczone letnie warzywa sałatka Quinoa: zdrowe i obfite, oraz Riggies z pieczonym warzywem i sosem Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w dużej misce, wrzucić pomidory, cukinia, żółty squash, papryka, tymianek, olej i sól.
Rozprowadzić w jednej warstwie na 2 arkuszach ciasteczek.
Piec 20 do 25 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Warzywa podzielić równomiernie na 4 talerze. Każdą porcję wymieszać z 1 łyżką sera ricotta; posypać natką pietruszki.