Pieczona kanapka z Pumperniklem wołowym z pieczoną czerwoną papryką, rukolą i kozim serem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapki z Pumperniklem z pieczonej wołowiny z pieczoną czerwoną papryką, rukolą i kozim serem. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 28g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, chleb z pumpernikla, liście sałaty z zielonymi liśćmi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany kozi ser i pieczone Pesto z czerwonej papryki, Kanapka z kurczakiem, pieczoną czerwoną papryką i kozim serem - 8 punktów, oraz Kanapka z pieczonym bakłażanem i papryką z kozim serem i szpinakiem (bezmięsny poniedziałek) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na 4 kromkach chleba rozprowadzić kozi ser.
Ułóż 1 liść sałaty na każdym z 4 kromek chleba z serem, a następnie ułóż każdy z 3 uncjami rostbefu.
Wierzch polać czerwoną papryką, skropić octem balsamicznym i przykryć drugą kromką chleba.