Pieczona kanapka z papryką, pomidorem i fetą z majonezem Pesto
Pieczona papryka, pomidor i kanapka z fetą z majonezem Pesto to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser feta, papryka, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Podobne przepisy to Dip Pesto-Feta z pieczoną czerwoną papryką, Pieczony Hummus Z Czerwonej Papryki, Awokado I Kanapka Z Fetą, oraz Kanapka z kurczakiem, pieczonym pieprzem i Pesto.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 15 minut. Obierz i pokrój każdy kawałek na pół.
Bochenek przeciąć na pół wzdłuż.
Majonez pesto rozłożyć równomiernie na dolnej połowie bochenka; posypać fetą. Ułóż paprykę, pomidora i cebulę na dolnej połowie bochenka; wierzch z pozostałą połową.
Bochenek pokroić na 4 kanapki.
Łącznie zawiera Pesto majonez.