Pieczona kalmara z grillowanymi porami i ciepłym dressingiem Chorizo
Pieczona kalmara Concertina z grillowanymi porami i ciepłym sosem Chorizo może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 9g białka, oraz 39g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz radicchio, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana ciepła sałatka ziemniaczana z pieczonym czosnkiem i dressingiem z czarnych oliwek, Grillowana kałamarnica z sosem Chile i rzodkiewką, oraz Grillowane żeberka wołowe z ciepłymi ziemniakami, boczkiem i porami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby uzyskać piękny efekt concertiny, weź kałamarnicę i umieść w niej płaski duży nóż szefa kuchni. Używając drugiego noża, pokrój kałamarnicę w poprzek na 1/4-calowe plasterki, tak jakbyś tnie ją na pierścienie. Nie będziesz w stanie przeciąć całej drogi z powodu drugiego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Rozpal grilla lub rozgrzej patelnię na gorąco. Rozgrzej piekarnik do maksimum.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Parboil dziecko pora przez 3 minuty w patelni wrzącej osolonej wody, odcedzić w durszlaku i pozostawić do wyschnięcia na parze. Przyprawić oliwą z oliwek oraz szczyptą soli i pieprzu. Pory ugotować na grillu lub na patelni po obu stronach, aż będą ładnie zaznaczone, następnie dodać kliny kopru włoskiego i schłodzić je z obu stron, aż będą również oznaczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pory Dziecięce
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodaj liście radicchio i suche grill te po obu stronach, aby je więdną-30 sekund z każdej strony powinno zrobić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Włóż pory, Koper i radicchio do dużej miski - mogą wyglądać trochę smutno, ale nie martw się, bo będziesz je podsycać!
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki Soli
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
1
Rozgrzej patelnię z kilkoma gałkami oliwy z oliwek. Smażyć chorizo, aż tłuszcz się rozpadnie, dodać rozmaryn i czosnek, wrzucić i zdjąć ogień po 30 sekundach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać ocet balsamiczny i połowę soku z cytryny na patelnię, wymieszać i umieścić na 1 stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Do Smarowania Wkładki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Skropić oliwą z oliwek na każdej kałamarnicy, posypać solą i pieprzem i dobrze wrzucić. Rozgrzej na blacie kuchennym patelnię żaroodporną, wlej trochę oliwy z oliwek i wrzuć zarezerwowane macki do oleju na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Kałamarnica
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodaj wszystkie 4 kalmary i whack patelni w nagrzanym piekarniku na kilka minut lub aż gotowane i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Wlać sos chorizo na chargrillowane warzywa i dodać dobry wycisnąć sok z cytryny. Wyjmij kałamarnicę z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Kałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Serwuj każdemu z gości ładną stertę ubranych warzyw, kalmary concertina, kilka macek i pół cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Kałamarnica
7
Posypać niektóre z reserved herby kopru włoskiego tops i tuck w!
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
8
"Nasza umowa z producentami" Jamie at Home " pozwala nam udostępnić w Internecie tylko 2 przepisy na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"