Pieczona kaczka z sosem jabłkowo-Rodzynkowym

Need a dairy free main course? Pieczona kaczka z sosem jabłkowo-Rodzynkowym może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 129g białka, 385g tłuszczu, oraz w sumie 4260 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.39 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś rosół z kurczaka, cebulę, kiełbasę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jabłko można śledzić to danie główne z Apple Party! From the Vault-Apple Craisin Bread Pudding jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pieczone Piersi Z Kaczki Z Jabłkowym Syropem Klonowym I Jabłkowym Winegretem, Pikantna sałatka jabłkowo-orzechowa z beztłuszczowym sosem Balsamiczno-Rodzynkowym, oraz Sałatka Z Pieczonych Słodkich Ziemniaków Z Ciepłym Sosem Jabłkowym Z Boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wnętrze kaczątek posypać solą; dobrze nakłuć skórę i odstawić. Na dużej patelni gotuj kiełbasę z cebulą i selerem, aż kiełbasa nie będzie już atramentem, a warzywa będą miękkie.
Dodaj jabłko i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty, od czasu do czasu mieszając; odcedzić. Tymczasem rodzynki dusić w wodzie przez 8 minut; nie spuszczać. W dużej misce, połączyć mieszankę kiełbasy, rodzynki, sól, szałwia, pieprz i pietruszka; dobrze wymieszać.
Dodać kostki chleba, jajka i bulion; lekko wymieszać. Dzielimy i łyżką na Kaczuszki.
Umieścić z boku piersi do góry na stojaku w dużej płytkiej patelni do pieczenia.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 375° przez 1-3/4 do 1-1 / 4 godzin lub aż termometr czyta 185°.
Odcedzić tłuszcz z patelni, gdy się gromadzi.