Pieczona Jagnięcina Faszerowana Pietruszką
Pieczona jagnięcina nadziewana pietruszką jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne dla Wielkanoc. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pasty anchois, pieprz, bez kości z jagnięciny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 82%. Spróbuj Łatwe pieczenie czosnku z jagnięciny z rozmarynem i pietruszką, Pieczony Kurczak Faszerowany Kukurydzą I Pietruszką, oraz Pieczona jagnięcina faszerowana Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników; dodaj 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rozwiń pieczeń; trim tłuszczu.
Rozprowadzić mieszaninę pietruszki w fałdy pieczeń. Roast Reroll; zabezpieczyć w odstępach 1-calowych ciężkim sznurkiem.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Ułożyć pieczeń na patelni z brojlerami; włożyć termometr do mięsa w najgrubszą porcję pieczeni.
Piec w temperaturze 400 przez 55 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Odstawić pieczeń na 10 minut przed krojeniem.