Pieczona jagnięcina dla jednego
Pieczona jagnięcina dla jednego wymaga około 13 godzin i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 83 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, Porto, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Podobne przepisy to Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron, Pieczeń Z Jagnięciny Z Pikantnym Sosem Jagnięcym, oraz Pieczona Jagnięcina I Pieczone Ziemniaki.
Instrukcje
Włóż wszystko, oprócz galaretki, razem do torby zamrażarki, zawiąż bezpiecznie i pozostaw w lodówce do marynowania na noc.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Wyjmij jagnięcinę w opakowaniu z lodówki, aby osiągnąć temperaturę pokojową.
Włożyć trzonek jagnięcy wraz z marynatą do pieczenia i gotować przez 1 do 1,5 godziny, w zależności od wielkości trzonka. Przekręcić trzpień w połowie gotowania. Do czasu, gdy jest to zrobione, powinno wyglądać pęknięcie z brązowym kolorem; wyjąć z patelni i odstawić 5 do 10 minut przed podaniem.
Podczas odpoczynku, umieścić puszki do pieczenia na piecu i wymieszać trochę wody i 1/2 łyżeczki galaretki z czerwonych porzeczek, aby lekki sos. Jagnięcinę pokroić w plasterki i skropić sosem.