Pieczona, Herbed Polędwica Wołowa
Pieczona, Herbed polędwica wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 31g białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.17 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, liści tymianku, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Herbed Polędwica Wołowa, Herbed polędwica wołowa z dwoma cebulkami Jus, oraz Herbed Steki Z Polędwicy Wołowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku. Tymczasem osuszyć wołowinę papierowymi ręcznikami. (Jeśli jeden koniec wołowiny jest zauważalnie cieńszy niż drugi, włóż cieńszy koniec pod spodem i związać, gdzie schowany sznurkiem rzeźnika. Pomoże to gotować bardziej równomiernie.) Za pomocą rąk, natrzeć polędwicę na całym oleju, posypać solą i pieprzem, i pocierać aż równomiernie pokryte; odstawić.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, aż zacznie palić.
Umieścić wołowinę na patelni i sear, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor na całym, o 10 protokół.
Przenieść do 13-by-9-calowe naczynie do pieczenia i odstawić, aż powierzchnia wołowiny nie jest już gorąca, o 15 protokół. Tymczasem zrobić mieszaninę masła.
Umieść masło, czosnek, rozmaryn i tymianek w średniej misce i rozbij tylną łyżką lub gumową łopatką, aż równomiernie się połączą. Gdy wołowina jest gotowa, równomiernie pocierać mieszaninę masła na górze i bokach polędwicy.Piecz do momentu, aż termometr odczytu włożony do najgrubszej części wołowiny rejestruje 120 ° F do 125 ° F dla rzadkich lub 52° do 135 ° F dla średnio rzadkich, około 25 do 35 minut.
Przenieść wołowinę do deski do krojenia i namiot luźno folią.
Pozwól mu odpocząć co najmniej 20 minut przed krojeniem.