Pieczona Gęś Z Sosem Z Wiśni I Czerwonego Wina

Pieczona Gęś Z Sosem Z Wiśni I Czerwonego Wina
Pieczona gęś z sosem z wiśni i czerwonego wina to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 2884 kalorii, 122g białka, oraz 259g tłuszczu. Na 11,4 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 24 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz galaretkę z czerwonej porzeczki, laskę cynamonu, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Pieczona Gęś Z Sosem Jałowcowym, Przyprawiona pieczona gęś z sosem z patelni suszonych owoców, oraz Żeberka pieczone z sosem z czerwonego wina dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 24 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia59
Magazyn