Pieczona Flądra Z Herbed Mayo I Wermut
Pieczona flądra z Herbed majonezem i wermut może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 11,35 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 113g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 992 kalorie. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jeśli masz tymianek, cebula w proszku, pimento i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Pieczona flądra z Herbed Mayo i wermut, Flądra Z Herbowanym Kuskusem, oraz Flądra nadziewana krabami z herbem Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć, osuszyć i umieścić rybę w natłuszczonym naczyniu do pieczenia (11 1/2 X 7 1/2 X 1 3/4). Filety będą się pokrywać.Następnie dokładnie wymieszać 7 kolejnych składników.
Rozprowadzić mieszankę majonezu na wierzchu ryby.
Piec w piekarniku 350 stopni przez 30 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.