Pieczona fasolka szparagowa z pancettą i jogurtem

Pieczona fasolka szparagowa z pancettą i jogurtem
Prażona fasolka szparagowa z Pancettan i jogurt może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 194 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, pancettę, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona fasolka szparagowa z pancettą, Pieczona fasolka szparagowa z pancettą, czerwoną cebulą i czosnkiem ze szkoły gotowania Stir, oraz Fasolka Szparagowa Z Pancettanem I Szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać jogurt, sok z cytryny i 1/2 łyżeczki soli w misce; odstawić. Na blachę do pieczenia wrzucić zieloną fasolkę z oliwą; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozprowadzić w jednej warstwie, przenieść do piekarnika i piec, aż ładnie zwęglone i gotowane przez, O 13 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Tymczasem rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać pancetta i gotować, aż chrupiące, o 2 protokół na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
6
Dodać kminek i cebulę i gotować, mieszając, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Zdjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki i migdały. Wrzucić zieloną fasolkę z mieszaniną pancetta i przenieść na talerz. Łyżka mieszaniny jogurtu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
( 23)( 23)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
8
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn