Pieczona fasola z klonem

Pieczona fasola z klonem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc wypróbuj Maple Baked Beans. Ten przepis jest dla 12 osób i kosztuje 95 centów za porcję. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 243 kalorie , 10 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 10 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Mieszanka sosu barbecue, octu jabłkowego, syropu o smaku klonowym i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 52% , to danie jest dobre. Wypróbuj Smokin' Willy Barbecue Baked Beans , Smoky Baked Beans i The Best Baked Beans , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Przesortuj i opłucz fasolę; umieść ją w 4-litrowym garnku żeliwnym. Zalej 2 litrami zimnej wody. Doprowadź do wrzenia; zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić na 1 godzinę.
3
Odcedź i opłucz fasolę. Włóż ją z powrotem do garnka żeliwnego; zalej pozostałą wodą. Doprowadź do wrzenia; zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 30-40 minut lub do momentu, aż fasola będzie prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Odcedź i zachowaj płyn. W naczyniu żaroodpornym o pojemności 2,5 kwarty lub garnku z fasolą połącz fasolę ze wszystkimi pozostałymi składnikami. Przykryj i piecz w temperaturze 160°C przez 2,5 godziny lub do miękkości. Mieszaj od czasu do czasu; w razie potrzeby dodaj zachowany płyn z fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn