Pieczona czerwona papryka, Feta, Oregano i Czarna oliwkowa Frittata

Pieczona czerwona papryka, Feta, Oregano i czarna oliwka Frittatan to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Mieszanka pieczonej papryki, oliwy z oliwek, liści oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka z fety, czarnej oliwy i Oregano (czyli Sałatka z pizzerii), Pieczona czerwona papryka i Feta Frittata, oraz Mini pieczona Frittata z fetą, szpinakiem, pieczoną czerwoną papryką i koperkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do pieczenia.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni żaroodpornej na średnim ogniu; dodać cebulę i gotować 3 minut lub aż cebula stanie się przezroczysta.
W międzyczasie ubij razem jajka, białka, sól i pieprz.
Wlać mieszankę cebuli i gotować tylko do momentu, aż jajka zaczną się ustawiać.
Paloną czerwoną paprykę, fetę, oregano i oliwki równomiernie rozsypać na powierzchni.
Umieść pod brojlerem 3 minuty lub aż mieszanina lekko wzrośnie, stanie się bąbelkowa i ustaw.
Przełożyć na talerz, pokroić w 6 klinów w kształcie ciasta i podawać.