Pieczona Czerwona Mullet W Stylu Korsykańskim

Pieczona Czerwona Mullet W Stylu Korsykańskim
Pieczona Czerwona Grzanka w stylu korsykańskim to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 1 i kosztuje $10.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 896 kalorii, 95g białka, oraz 45 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pomidory, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczona Czerwona Mullet w stylu korsykańskim, Barwinka Czerwona pieczona w liściach winogron (winorośli), oraz Kurczak Korsykański dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik (425 F, 220 C).Pomidory pokroić w kostkę i włożyć do małej miseczki i dodać natkę pietruszki. Lekko posolić i dodać trochę pieprzu. Odstawić.Ryby oczyścić i osuszyć papierowymi ręcznikami. Sól i pieprz do smaku.Oliwę z oliwek włożyć do naczynia z piekarnikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodać drobno pokrojone filety z anchois i pokrojony czosnek.Gotować w piekarniku przez około 5 minut. Następnie wyjmij go z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Dodać pomidory i wymieszać. Na wierzch położyć czerwone mulety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwinka CzerwonaBarwinka Czerwona
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Posypać bułką tartą. Masło ułożyć na małych kawałkach na bułce tartej.Wstawić do piekarnika i piec około 15 minut lub do momentu, gdy ryba zostanie zrobiona. Ryba odbywa się, gdy łatwo się płatkuje lub gdy płetwa grzbietowa może być łatwo usunięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podawać na gorąco i cieszyć.Uwaga: Należy użyć barwnika czerwonego (cała ryba do tego przepisu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwinka CzerwonaBarwinka Czerwona
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia60
Magazyn