Pieczona cukinia z pancettą i bułką tartą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pieczone cukinia z Pancetta & bułka tarta spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz płaską pancettę, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pieczone puree ziemniaczane z pancettą, parmezanem i bułką tartą, Pieczone Ziti z cukinią, karczochami i pancettą, oraz Zapiekany makaron z cukinią z pancettą, oliwkami i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Rozgrzać 3 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Przenieść do naczynia do pieczenia 12×12 i rozprowadzić, aby zrobić łóżko dla zucchini.In miska robota kuchennego, połączyć chleb, ser i rozmaryn. Pulsuj, aż chleb zostanie podzielony na grube okruchy i mieszanina zostanie połączona. Włożyć cukinię na cebulę do naczynia do pieczenia, pokroić na bok. Włożyć 1 kawałek pancetty, prosciutto lub boczku między każdy kawałek cukinii, następnie posypać mieszaniną chleba i skropić pozostałymi 2 łyżkami oleju.
Piec, aż cukinia będzie bardzo delikatna, około 1 godziny i 10 minut.