Pieczona cukinia z pancettą i bułką tartą

Pieczona cukinia z pancettą i bułką tartą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pieczone cukinia z Pancetta & bułka tarta spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz płaską pancettę, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pieczone puree ziemniaczane z pancettą, parmezanem i bułką tartą, Pieczone Ziti z cukinią, karczochami i pancettą, oraz Zapiekany makaron z cukinią z pancettą, oliwkami i brokułami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
2
Rozgrzać 3 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
3
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4
Przenieść do naczynia do pieczenia 12×12 i rozprowadzić, aby zrobić łóżko dla zucchini.In miska robota kuchennego, połączyć chleb, ser i rozmaryn. Pulsuj, aż chleb zostanie podzielony na grube okruchy i mieszanina zostanie połączona. Włożyć cukinię na cebulę do naczynia do pieczenia, pokroić na bok. Włożyć 1 kawałek pancetty, prosciutto lub boczku między każdy kawałek cukinii, następnie posypać mieszaniną chleba i skropić pozostałymi 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
ćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanillaćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanilla
Chleb Pełnoziarnisty, Bez SkórekChleb Pełnoziarnisty, Bez Skórek
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Uncji świeżo Startego Parmezanu1/2 Uncji świeżo Startego Parmezanu
1 Szklanka Bezpestkowych Owoców Jeżyny Do Smarowania1 Szklanka Bezpestkowych Owoców Jeżyny Do Smarowania
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
5
Piec, aż cukinia będzie bardzo delikatna, około 1 godziny i 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn