Pieczona Cebula Cipollini
Pieczona cebula Cipollini może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.23 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, wody, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczona cebula Cipollini i Treviso, Balsamiczna Prażona Cebula Cipollini, oraz Miód Balsamiczny Pieczona Cebula Cipollini.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w garnku.
Dodać cebulę; gotować 30 sekund.
Drenaż; cool. Cebulę obrać; ułożyć w jednej warstwie na patelni z galaretką. Wierzch z 4 gałązkami rozmarynu.
Połączyć Wino i kolejne 4 składniki (wino przez miód), mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę wina na cebulę.
Piec w temperaturze 475 przez 30 minut, obracając dwa razy.
Cebulę wyjąć z patelni łyżką szczelinową. Ostrożnie wlać płyn do gotowania do małego rondla; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 3 minuty lub aż mieszanina jest konsystencja cienkiego syropu.
Wlać cebulę; wrzucić dobrze do herbu.
Dekoruj gałązkami rozmarynu, w razie potrzeby.