Pieczeń Z Indyka
Mięso z indyka wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,07 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 2G tłuszczu i w sumie 166 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako dość tanie danie główne. Mieszanka bazylii, białek jaj, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 50%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczeń Z Indyka, Pieczeń Z Indyka, oraz Pieczeń Z Indyka.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj pierwsze sześć składników. Dodaj cebulę, ziemniaki i czerwoną paprykę. Rozdrobnij indyka na mieszankę i dobrze wymieszaj. Uformuj w 12 cali. x 4-w. Bochenek w wyłożonej folią 13 cali. x 9-w. blacha do pieczenia.
Piec bez przykrycia w 350° przez 60-70 minut lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe, a termometr do mięsa wskaże 165°.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Pieczeń w menu? Spróbuj połączyć z Cabernet Sauvignon i Zinfandel. Pieczeń będzie działać z wieloma czerwonymi winami. Polecamy coś odważnego i owocowego, jak Cabernet Sauvignon lub Zinfandel. Jednym z win, które można spróbować, jest Lyeth Cabernet Sauvignon. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Lyeth Cabernet Sauvignon]()
Lyeth Cabernet Sauvignon
Jest to złożone wino o kuszących aromatach, które są natychmiast widoczne, gdy leje się z butelki do szklanki. Wino o głębokim szkarłatnym kolorze rozprowadza się po podniebieniu warstwami wiśni, jagód i kakao.Ten Cabernet Sauvignon ma ładną strukturę garbników i doskonale komponuje się z grillowanymi mięsami i twardymi serami, takimi jak Parmigiano i Romano.