Pieczeń wołowa z cebulą i ziemniakami

Pieczeń wołowa z cebulą i ziemniakami jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 561 kalorii, 66g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 45 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia ziemniaków, zupa cebulowa mix, wołowina dno okrągłe pieczeń, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest świetne. Podobne przepisy to Pieczeń wołowa z cebulą i ziemniakami, Slow Cooker pieczeń wołowa z pieczonymi ziemniakami i bezglutenowym sosem piwnym, oraz Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy.
Instrukcje
W 5-do 6-quart powolnej kuchence, umieścić cebulę. Jeśli pieczeń wołowa jest w siatce lub jest związany, usunąć siatkę lub sznurki.
Na cebulę ułożyć wołowinę.
Ziemniaki i czosnek umieścić wokół wołowiny. W małej misce wymieszać 1 1/4 szklanki bulionu i suchą mieszankę zupy; zalać wołowiną. (Przechowywać w lodówce pozostały bulion.)
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 9 do 10 godzin.
Wyjąć wołowinę i warzywa z kuchenki; umieścić na półmisku. Przykryj, aby się ogrzać.
W małej misce wymieszać pozostałą 1/2 szklanki bulionu i mąki; stopniowo mieszać do soków w kuchence. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować około 15 minut, od czasu do czasu mieszając, aż sos zgęstnieje.
Podajemy sos na wołowinie i warzywach.