Pieczeń Wołowa Wolno Gotowana

Pieczeń Wołowa Wolno Gotowana
Powoli gotowana pieczeń wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 22g białka, oraz 2G tłuszczu. Na $4.29 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brązowy sos mix, pieprz, oko-of-round pieczeń, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wolno Gotowana Pieczeń Wołowa, Kawa Wolno Gotowana Pieczeń Wołowa, oraz Pieczeń wołowa z wolno gotowanymi pomidorami i czosnkiem.

Instrukcje

1
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Posypać pieczone ze wszystkich stron pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3
Dodaj pieczeń na patelni, i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron; miejsce w 3 1/2-do 4-quart kuchenka elektryczna powolne pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Połączyć 1 szklankę wody i sos wymieszać; wlać sos na pieczeń. Przykryj i gotuj na niskim ogniu przez 8 do 10 godzin lub na wysokim ogniu przez 4 do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Zdjąć pieczeń z sosu; przykryć pieczeń i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
6
Połączyć pozostałe 1/4 szklanki wody i skrobi kukurydzianej, mieszając, aż będzie gładka. Powoli mieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej do sosu w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
7
Wlać mieszaninę do 1-litrowej szklanej miary bezpiecznej w kuchence mikrofalowej, mieszając aż do wymieszania. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut lub do zgęstnienia, mieszając po 1 minucie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
8
Podajemy pieczeń z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia13
Magazyn