Pieczeń wołowa w sosie Chrzanowo-musztardowym
Pieczeń wołowa z sosem Chrzanowo-musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 1,58 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, popękany pieprz, pieczeń z polędwicy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapka z pieczonej wołowiny z karmelizowaną cebulą i musztardą ziarnistą, majonezem chrzanowym, Polędwica wołowa smażona w sosie musztardowo-chrzanowym, oraz Pieczeń wołowa w sosie chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować pieczeń wołową, połączyć pierwsze 4 składniki; pocierać pieczeń.
Ułożyć pieczeń na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą porcję pieczeni.
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut.
Obniżyć temperaturę piekarnika do 300 (nie wyjmować pieczeni z piekarnika); piec dodatkowe 40 minut lub aż termometr zarejestruje 140 (średnio Rzadki) lub pożądany stopień doneness.
Ułożyć pieczeń na desce do krojenia; przykryć luźno folią.
Odstawić na 15 minut. (Temperatura pieczenia wzrośnie o 5 po staniu.)
Pieczeń pokroić na ziarno w cienkie plastry.
Aby przygotować sos, połącz chrzan, musztardę i ocet.
Podawać z pieczoną wołowiną.