Pieczeń wołowa w sosie Chrzanowo-musztardowym

Pieczeń wołowa w sosie Chrzanowo-musztardowym
Pieczeń wołowa z sosem Chrzanowo-musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 1,58 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, popękany pieprz, pieczeń z polędwicy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapka z pieczonej wołowiny z karmelizowaną cebulą i musztardą ziarnistą, majonezem chrzanowym, Polędwica wołowa smażona w sosie musztardowo-chrzanowym, oraz Pieczeń wołowa w sosie chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Aby przygotować pieczeń wołową, połączyć pierwsze 4 składniki; pocierać pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Liście SzpinakuCałe Liście Szpinaku
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Ułożyć pieczeń na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą porcję pieczeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Obniżyć temperaturę piekarnika do 300 (nie wyjmować pieczeni z piekarnika); piec dodatkowe 40 minut lub aż termometr zarejestruje 140 (średnio Rzadki) lub pożądany stopień doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Ułożyć pieczeń na desce do krojenia; przykryć luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Odstawić na 15 minut. (Temperatura pieczenia wzrośnie o 5 po staniu.)
8
Pieczeń pokroić na ziarno w cienkie plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
9
Aby przygotować sos, połącz chrzan, musztardę i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
10
Podawać z pieczoną wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Liście SzpinakuCałe Liście Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia13
Magazyn